E-POD VÆSKEBEHOLDERE

E-pods er meget hurtigt gået hen og blevet populære på e-cigaretmarkedet, og det er bestemt ikke uden grund. De er lette at medbringe på farten på grund af deres kompakte størrelse, de er nemme at bruge, og så er de billige, hvilket især er interessant for nybegyndere.

Les mer >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

E-POD VÆSKEBEHOLDERE Det fins 11 produkter.

Aktive filtre

82221709167

KJØP 2 pakker (8 stk.)
SPAR 18%

  KICK MAX POD

  Gratis levering

  KICK MAX PODS 101719

  KICK POD TANK FRA MAX Spesifikasjoner:Påfyllbar 1,5 ml Magnetiske kontakter Beskyttelse av lokk av silikon Kompatibel med nikotinsalt Kompatibel med vanlig nikotinPOD er egnet for KICK MAX . Disse POD-ene har endret seg litt fra den...

  188.34 kr.
  Legg i kurv
  6958947131575

  kjøp 3stk. .
  Spar 40%

   Aspire AVP Pro POD 2 ml

   Gratis levering

   TANK RESERVEDELE 23435

   AVP Pro POD 2 ml fra Aspire Aspire AVP Pro-pod har praktisk lekkasjefyllingssystem med bunnfylling, bare fjern den magnetisk festede poden fra enheten og vri på poden for å avsløre den fjærbelastede lekkasjesikre ventilen. Aspire AVP Pro-pod er...

   100.74 kr.
   Legg i kurv
   • Ny

   VOOPOO PnP Pod Tank

   Gratis levering

   VOOPOO POD 910

   Voopoo PnP Pod TankDenne pod-tanken er ment for deg som har en Drag X / S, Argus X / S / GT eller V.Suit fra VooPoo og er veldig fornøyd med både pod og tank, men vil gjerne bruke din favorittmod, for med denne pod tank kan du kombinere de to...

   246.74 kr.
   Legg i kurv

   kjøp 2 stk.
   Spar 10%

    Aspire Zero.G Pod 2 ml

    Gratis levering

    ASPIRE VÆSKEBEHOLDERE 26817

    Pakken inneholder:1 stk. Aspire Zero.G Pod (2ml)Parametere:Ejuice kapasitet: 2 ml Materiale: 304 rustfritt stål Motstand: Mesh spole 0,65 ohm, standard spole 1,15 ohm Spole: Kanthal AFEgenskaper:MTL og begrenset DTL...

    216.08 kr.
    Legg i kurv
    6941291505642

    KJØP 2 pakker (4 stk. Pods).
    SPAR 10%

    • Ny

    1 pk. VOOPOO PnP MTL Pod

    Gratis levering

    VOOPOO POD 816

    VOOPOO - PnP MTL Pod (2 stk i en pakke) Disse VOOPOO - PnP MTL-bøylene, kommer uten coils og har en tankkapasitet på 2 ml. Sett inn VooPoo-PnP coil i bunnen av poden.Følgende spoler passer til PnP MTL Pods Vi anbefaler: PnP-TM1 0,6 ohm - går...

    140.16 kr.
    Legg i kurv

    KJØP 2 pakker (4 stk. Pods).
    SPAR 10%

    • Ny

    1 pk. Voopoo V. Thru Pod

    Gratis levering

    E-POD VÆSKEBEHOLDERE 907

    Voopoo V-Thru Pro Pods V.THRU Pod er tilgjengelig i to versjoner - 0,7 eller 1,2 ohm. Begge versjonene er engangsputer med innebygd spole som ikke kan byttes ut, men hvor hele Pod erstattes i stedet. Enkelt og raskt.Pakken inneholder:2...

    144.54 kr.
    Legg i kurv

    Epod med e-væske er klar til å dampe i Nordik e-sigaretten din

    På den måten er det ikke for mye av en investering hvis du er i tvil om du skal ut på en lang dampreise eller ikke.

    En e-pod er en tank og dyse i en og samme enhet, som bare må klikkes direkte på batteriet. Blant annet lar den deg veksle mellom forskjellige pods uten nødvendigvis å måtte fullføre dampingen på en først. På denne måten kan du enkelt og praktisk bytte mellom flere forskjellige smaker.

    Væskene som finnes i e-pods fra Nordik produseres i Danmark og er av høyeste farmasøytisk kvalitet. Derfor er e-juice fra Nordik et opplagt valg for deg som går for dansk væske av høy kvalitet.

    Væskene er tilgjengelige i 6, 12 og 18 mg. nikotin og er selvfølgelig også tilgjengelig helt uten.

    E-saften er tilgjengelig i et utvalg av forskjellige smaker fra frukt til klassisk tobakk. På denne siden finner du smakene Strawberry , Apple , Juicy Peach , Menthol , Virginia Tobacco og RY4 .

    E-Pod tanke – begynderen der altid kan bruges

    Også kaldet POD systemer - en forholdsvis ny teknologi i dampverdenen. Tanken er integreret i systemet modsat andre e-cigaretter, hvor tanken oftest sidder ovenpå batteriet. De fleste POD systemer er sådan udstyret sådan at tanken blot skal trækkes ud for at påfylde e-juice. Denne kan udskiftes, når man ønsker at prøve nye og andre smage eller blot udskifte grundet slitage.

    Det er ganske enkelt at skifte poden ud, da det bare skal trækkes ud og den nye placeres samme sted som forrige sad. Vype epod tank er med andre ord en oplevelse der lader dampen stige til nye højder.

    I denne kategori har vi samlet alle typer af tanke til e-cigaretter. Tankene kaldes også for clearomizers, eller blot mizers. For at gøre det så nemt så muligt for dig, har vi oprettet en række underkategorier samt mulighed for at indgive kriterier, så du kan målrette din søgning mest muligt, men stadig have et lækkert bredt udvalg.

    Alle vores e pod tanke er af allerhøjeste kvalitet og maksimal kapacitet, men skulle du alligevel have spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe. Du skal bare kontakte os.

    I de dampende gamle dampdage (for få år siden), varen tank blot en beholder til opbevaring af e-væsken, men sådan er det heldigvis ikke mere. Udviklingen går utrolig stærkt, og der udvikles hele tiden nye features og funktioner – med andre ord er tanken gået fra at være en beholder til en hel lille værktøjskasse der kan lade din oplevelse stige højere end dampen.

    <Især er pod-systemet gode til begyndere grundet de få og meget enkle komponenter og den gode dampudvikling, men de kan så sandelig også sprede både damp og glæde hos erfarne dampere.

    Alle de tanke i Easy to Smokes sortiment er TPD godkendte i Danmark, så hvad skal du så lige præcist vælge? Med så meget lækkert er det næsten umuligt kun at vælge en.

    Her kan du se hvordan man tager tanken ud

    Vype etank - Vælg en tank i den rigtige størrelse

    Nogle foretrækker små diskrete tanke, mens andre elsker at tanke op til lang tid med de store tanke. Vype etank kommer i mange forskellige størrelser og udformning, og der findes en til alle.

    Moderne damp-teknologi (især Sub-ohm) giver mulighed for at udvikle mere damp, og her er det hensigtsmæssigt med en stor tank, så der ikke hele tiden skal påfyldes.

    Til kraftigere udstyr vil en stor tank som oftest passe bedst, hvis der skal skabes et balanceret udtryk. E vape tank kan her komme i mange varianter, og muligheder. På de fleste E-cigaretter har man et batteri, som så giver strøm til tanken, og ovenpå er væske og coil.

    Her er det specielle ved pod-systemer som nævnt at tanken sidder inde i batteriet og nemt kan hives ud – med andre ord er det nemt og hurtigt at skifte smag. A good vipe tank kit kan komme i mange varianter, men hvad der er vape tank best, afhænger helt af dig.

    Ligesom almindelige e-cigaretter er pod-systemet forskellige med forskellige funktioner. Typisk skiftes selve podden i stedet for at skifte selve coilen, som man ellers gør ved en almindelig tank.

    Pod-systemer kaldes "mund-til-lunge" damp, hvilket minder om en almindelig cigaret, dvs. uden de store dampskyer ikke de helt store dampskyer. Vape tank base er her mindre, selvom et hvilket som helst vype e tank kit kan være godt.

    Den oplades via en mikro-USB indgang, og podden fyldes ud ved at blive skiftet. Når podden er tom for e-juice, skal en ny blot indsættes samme sted som den gamle, hvilket giver dig mulighed for at prøve et væld af smagsoplevelser og nikotinstyrker. Det bliver ikke enklere, sjovere eller mere dampende hot.

    Tanke til mods, Sub-ohm og RBA

    Pod-systemer kommer i forskellige styrker. Nogle er små uden særlig meget batteri, andre er større og med et kraftigere batteri. Nogle har en knap til at udvikle damp, mens andre er udstyret med "auto-sug" så man bare skal suge for at aktivere den.

    Pod-systemer er nemt at håndtere grundet batteriet på poden. Hvor der med e-cigaretter er der en del flere ting at forholde sig til, men den bare kan skiftes når smagen bliver dårlig eller trænger til at prøve noget nyt.

    Der er der ikke skærme, knapper, eller noget andet "lir" at holde styr på. Når du har valgt et pod-system, kan du drage fordel af at også at vælge flere e-væsker, så du hele tiden har noget nyt at prøve og aldrig går sur i samme smag.

    Blandt fordelene ved et pod-system kan nævnes at det er superbrugervenligt og nemt. I forhold til andre dampcigaretter er det en billig løsning hvis man er ny i dampverdenen og blot ønsker at prøve dampens forunderlige effekter og positive ændringer.

    Det fylder næsten ingenting og det er super smart, da du både slipper for ækel cigaretlugt og så er det lille sæt smart. Det skal bare holdes påfyldt og oplade, og så kan maskinen dampe i al evighed.

    Selvom fordelene langt overstiger ulemperne, er der dog enkelte. Da batteriet ikke er så stort, er der ikke altid nok til meget mere end en arbejdsdag, selvom det selvfølgelig afhænger af, hvor meget man damper i løbet af dagen.

    Man kan naturligvis altid have en reservetank med. Hvis man ønsker meget damp, kan en epod tank ikke altid producere tilstrækkelig damp, men giver til gengæld en autentisk oplevelse, og der findes der kun én slags pods til langt de fleste systemer.

    Det gør det naturligvis også meget nemt og ligetil. Med andre ord er pods små, diskrete og ligetil med dampende gode oplevelser. Og hvorfor ikke krydre denne dampende oplevelse med lidt ekstra?

    Forskellen mellem en traditionel e-cigaret og et pod-system

    Opsummerende kan siges at forskellen primært ligger i tanken. Ved epods sidder den i batteriet og skal trækkes frem hver gang den skal skiftes ud. Pod-systemer kører typisk på coils som er over 1.0 ohm, og derfor egner de sig rigtig godt til nikoinsalt.

    Kommer man fra en traditionel e-cigaret er det stadig brugervenligt at forstå og sætte sig ind i, selvom det kan føles lidt som en nedgang i damp, men til gengæld langt enklere dampmetode der er langt nemmere at tage med rundt i hverdagens mange situationer. Det kræver blot et pod-system og en lækker e-juice for at komme dampende godt fra start.

    Dertil er PODS i den billige ende indenfor elektroniske cigaretter. Du får en nem og ligetil elektronisk brugervenlig cigaret, da denne model indenfor E-cigaretter ikke er udstyret med displays.

    Skal jeg vælge pods og nikotinsalt?

    En ekstra lækker tilføjelse til epods er nikotinsalt. Det er nikotin behandlet på en anden måde, og derfor også har en anden indvirkning. Nikotinsalt optages hurtigere med en anden form for påvirkning i kroppen der virker lidt på samme måde som cigaretter spreder sig, men til gengæld også er hurtigere væk.

    Ved brug af freebase nikotin går der oftest et par minutter før man kan mærke det i sin krop. Pod-systemer er perfekte til nikotinsalt, da de ikke giver de kæmpe dampskyer. Nikotinsalt på en af de større e-cigaretter vil blive for meget, da mængden af damp også er større. Nikotinsalt fungerer fint på de almindelig små e-cigaretter, men egner sig klart bedst til pod-systemer.

    En ekstra fordel ved at benytte nikotinsalt i sit pod-system, er at man kan skifte podden ud på ingen tid, så man kan sagtens have en pod med nikotinsalt og en pod med freebase nikotin.

    . Man kan eventuelt dedikere en bestemt smag til nikotinsalt, så man nemt kan dufte sig frem til hvilken pod der er nikotinsalt i. Så er man lige stoppet med at ryge nikotin-cigaretter, og har brug for nikotin "kicket", kan det kan være en stor fordel at vælge et pod-system med nikotinsalt.

    hvor enkel eller avanceret en pod du ønsker, findes der den helt rigtige til dig. Og du finder den hos Easy to Smoke.

    Auto-sug?

    Knappen skal holdes inde på et pod-system for at dampe samt for at slukke og tænde, når pod-systemet har en knap. Det er også brugerens garanti for at de ikke aktiveres tilfældigt i lommen når den bliver udsat for stød eller bump.

    Hvis den har autosug, skal man blot besøge at suge når man har lyst til at dampe uden at den kan aktiveres uønsket. Begge muligheder er behagelige at dampe, så det er bare at vælge hvad man ønsker.

    Hvor stærkt et batteri vil du have?

    Vælger man en lille e-cigaret, er der typisk heller ikke meget batteritid, og den kræver meget opladning. De fås fra 250 mAh, og op til 2100 mAh og masser af forskellige styrker indimellem.

    For at vælge det rigtige batteri, skal man overveje hvor meget man ønsker at dampe i løbet af dagen.

    Et lille pod-system giver mindre batteritid, men man kan altid medbringe en lader og lade den op på kontoret.

    Udskiftelig coils, eller udskiftelig pods?

    En e-cigaret med udskiftelige coils giver mere at vælge imellem for forskellige dampoplevelser, og det giver mulighed for at tilpasse den dampoplevelse man søger. Pod-systemer med udskiftelig coils kan også være lille smule mere avanceret.

    . Et pod-system med udskiftelig coils giver stadig mulighed for at skifte den ud for en masse lækre oplevelser.

    Langt de fleste pod-systemer har ikke udskiftelige coils, så der ikke er så mange valgmuligheder, men det gør det også meget enkelt uden for mange forvirrende muligheder.

    Også flere erfarne dampere vælger at være udstyret med et POD-SYSTEM i dagligdagen, da den er så ligetil og supernem at bruge og ikke fylder mere end en USB-nøgle.

    Refills tank - Sørg for at tankens gevind passer til dit batteri

    510-gevindet bruges på de fleste større tanke, mens eGo-gevindet oftest er at finde på de små runde batterier med simpel funktionalitet. Tank refills kan fås i alle smagsvarianter og giver dig mulighed for at prøve en masse nyt.

    Har du opgraderet til Sub-ohm, har vi samlet en oversigt med tanke til dette. Skræddersyede e til at kunne holde til den ekstra varmeudvikling har de som regel også en relativt stor kapacitet, der også giver mulighed for at benytte hjemmebyggede coils.

    Sub-Ohm kræver ekstra meget power, så mange dampere anskaffer sig også mindre mods. Damp, mods og tank skal spille sammen, så det hele passer sammen for at lade dampen og oplevelserne stige til nye højder. Tank pen refills er nemme at lave og tank refills for sale er lige her.

    Du kan købe din Pod Refills her hos os Pod Refills

    Du kan købe din E-cigaret pod her hos os Epod Vype kit